22 sept. 2011


Continui sa zambesti chiar daca sufletul iti plange?

Stiu, stiu om frumos, ca iti e greu sa continui sa zambesti cand viata pare sa-ti ofere numai provocari si situatii limita din care parca nu mai poti iesi.
Dar ce-ar fi ca intr-un moment in care te vezi constrans, te simti inconfortabil, te vezi prins la mijloc, sa te opresti si sa zambesti?
Sa constientizezi faptul ca totul este doar temporar si ca aceasta perioada iti poate pregati ceva mult mai bun pentru tine. Te-ai gandit vreodata ca poate fara aceasta etapa inconfortabila din viata ta nu poti ajunge la urmatoarea care iti poate oferi totul?
Stiu ca realizezi ca ai totul chiar in acest moment, insa vezi tu, s-ar putea ca momentan sa mai ai inca acei ochelari de cal care sa nu lase sa vezi imaginea de ansamblu. Tot ceea ce face o situatie provocatoare din viata ta este sa-ti reaminteasca sa-ti dai jos ochelarii si sa ai incredere sa privesti orizontul.
Acolo este infinitul, acolo este Dzeu, acolo esti Tu, cu toata abundenta si frumusetea ta.
De acum inainte, cand esti pus in astfel de situatii, aminteste-ti sa te opresti. Sa respiri si sa zambesti!
Oare ce crezi ca ar face Dzeu acum?
Tu esti forma divina a sa, asadar permite-ti sa gandesti si sa traiesti asemenea Lui!
Si, apropo, sufletul nu-ti plange niciodata! El e intotdeauna impacat cu tot ceea ce se intampla. Singura care te face sa crezi ca sufletul iti plange este doar mintea ta. Las-o pe ea si descopera-Te pe Tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu